Tuinonderhoud

Heb jij moeite om je tuin er piekfijn uit te laten zien?

Misschien kost het je te veel tijd of heb je gewoonweg niet genoeg ervaring op het gebied van tuinieren.

Geen zorgen, wij begrijpen hoe belangrijk een goed onderhouden tuin is. Met onze uitgebreide ervaring en expertise, kunnen wij je niet alleen helpen om je tuin netjes te houden, maar ook om deze te transformeren tot een prachtige oase van rust. Laat ons je helpen om je tuin te laten bloeien en groeien, zodat je er ieder seizoen van kunt genieten.

Advies op maat

Bert of Maarten komt persoonlijk bij je langs om te bespreken wat jij wilt qua onderhoud. Heb je vragen over het onderhoud van je tuin? Dan denkt hij graag met je mee en laat hij verschillende opties en mogelijkheden zien die passen bij jouw wensen. Want wij geloven dat persoonlijk contact en betrokkenheid belangrijk zijn voor het bereiken van het beste resultaat.

Snoeien haag Bert van de Laar hoveniersbedrijf

Van bestrating tot beplanting

Wij zorgen ervoor dat jouw tuin altijd tiptop in orde is. Wij herbestraten, snoeien de planten en verzorgen de tuin in de lente en winter. Wij zorgen ook voor nieuwe planten en geeft je handige tips om je tuin nog beter te maken. Jij hoeft alleen maar te genieten van jouw prachtige tuin!

Dagelijks tuinplezier!

Wij zorgen ervoor dat jouw tuin er geweldig uitziet, het hele jaar door. Kies uit verschillende onderhoudspakketten: voor- en najaarspakketten, periodiek onderhoud of een contract op maat. Laat ons voor je tuin zorgen, zodat jij kunt ontspannen en genieten.

Bert en Maarten van de Laar hoveniersbedrijf

Betrouwbaarheid & kwaliteit & persoonlijke benadering

Bert en Maarten zijn jouw vaste aanspreekpunt. Ze steken graag de handen uit de mouwen. Klanten waarderen onze werkwijze en deskundigheid.

Benieuwd naar wat wij doen?

Bekijk hier wat voorbeelden.

Wat zeggen onze klanten?

Wie kunnen het u beter vertellen

Lees meer op deze website: