Tuinadvies

Jouw droomtuin, van idee tot werkelijkheid

Laat je inspireren door onze expertise en maak samen met ons de perfecte buitenruimte.

Is jouw tuin een doorn in het oog? Weet je niet waar te beginnen met de inrichting? Of ben je op zoek naar een onderhoudsarme oplossing?

Wij begrijpen dat een tuin een grote uitdaging kan zijn. Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden, zoals de stijl van uw woning, de grootte van de tuin, de grondsoort, de zonlichturen en jouw budget.

Met onze expertise en ervaring helpen we je graag bij het creëren van de perfecte tuin die perfect aansluit op jouw wensen en behoeften.

We nemen je alle zorgen uit handen, van het ontwerp tot de realisatie en het onderhoud.

Advies op maat

Wij vinden het belangrijk om jou persoonlijk te ontmoeten en te begrijpen wat jij wilt met je tuin. Wij luisteren graag naar jouw ideeën en zoeken de beste oplossingen die bij jou passen. Met onze expertise en ervaring bespreken wij verschillende opties en bieden gepersonaliseerde oplossingen die helemaal bij jouw wensen passen.

Dagelijks tuinplezier

We gaan voor planten en materialen die het hele jaar door voor een mooie tuin zorgen. Ons doel is om een omgeving te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel. Daarom baseren we onze keuze op de grootte, locatie en unieke kenmerken van jouw tuin, evenals jouw persoonlijke voorkeuren en stijl. Door het combineren van verschillende texturen, vormen en kleuren, streven we naar een tijdloze en levendige tuin die gedijt in elk seizoen.

Van grondwerk tot aanplant!

We leggen jouw tuin graag helemaal aan: van het voorbereidende grondwerk en het zorgvuldig uitzetten van de bestrating tot het beregeningssysteem en het aanplanten van de bloemen en planten. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos! Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering, we staan voor je klaar om jouw tuinwensen te vervullen. Vertel ons wat je wilt en we vertellen je er alles over.

Beregeningsinstallatie Bert van de Laar hoveniersbedrijf
Bert en Maarten van de Laar hoveniersbedrijf

Betrouwbaarheid & kwaliteit & persoonlijke benadering

Bert en Maarten zijn altijd voor je klaar als betrouwbare aanspreekpunt. Ze doen hun uiterste best om aan jouw wensen te voldoen en wij focussen ons op jouw tevredenheid. Onze kennis en vaardigheden worden zeer gewaardeerd.

Benieuwd naar ons werk?

Laat je inspireren.

Wat zeggen onze klanten?

Wie kunnen het u beter vertellen

Lees meer op deze website: