Over ons

Een kijkje naar wie wij zijn en wat we doen.

Wie zijn wij?

Persoonlijk contact| Kwaliteit| Opgericht in 2005| Vast aanspreekpunt

Hovenier met hart voor uw tuin

Bij Bert van de Laar Hoveniersbedrijf kunt u rechtstreeks terecht bij Bert en zijn zoon Maarten, die met liefde en toewijding uw tuin tot in de puntjes verzorgen. U kunt vertrouwen op hun kwaliteit en persoonlijke aanpak. Zij nemen de tijd om uw wensen te bespreken en te vertalen naar een prachtig eindresultaat. Daarnaast geven zij ook deskundig advies over onderhoud en verdere verfraaiing van uw tuin, zodat u er jarenlang van kunt genieten. Kortom, bij Bert van de Laar Hoveniersbedrijf bent u verzekerd van een prachtige tuin en uitstekende service.

Vertrouwd

In de loop der jaren hebben Bert en Maarten ruime ervaring opgedaan in de hoveniers branche. Allerlei tuin- werkzaamheden evenals het bestraten van uw terras of inrit, de volledige aanleg van uw tuin en de beregeningsinstallatie met een gerust hart aan hem overlaten. Voor grotere klussen beschikt zij over een vast netwerk van betrouwbare vaklui. Ook dan blijft de regie bij hen en wordt het werk naar de maatstaven van hun hoveniersbedrijf uitgevoerd.

Uw tuinwensen centraal

Bij Bert van de Laar Hoveniersbedrijf draait alles om uw tuinwensen. Wilt u uw (bedrijfs)tuin laten aanleggen, inrichten of renoveren? Of zoekt u een tuinman voor (ondersteuning bij) uw tuinonderhoud? Neem dan gerust contact op met Bert van de Laar Hoveniersbedrijf!

Bert en Maarten van de Laar hoveniersbedrijf

Bert en Maarten van de Laar

Eigenaars

Ontmoet de makers

In 2005 is Bert gestart met zijn hoveniersbedrijf. Sinds 2023 is zijn oudste zoon Maarten mede-eigenaar geworden. Samen beheren zij met veel passie en toewijding het hoveniersbedrijf, waarbij zij aandacht hebben voor elk detail om de perfecte tuin te creëren voor hun klanten.

Geïnteresseerd?

Klik dan op de onderstaande knop om naar de diensten te kijken.