renovatie tuin schijndel

Uw ervaren hovenier voor tuinadvies!

Maak een afspraak en wij luisteren naar uw wensen voor een nieuwe tuin.

Neem uw tuin onder de loep door middel van een nieuw en verfrissend tuinontwerp.

 

Maak nu een afspraak!


Uw tuinwensen staan centraal!

Advies op maat

Om een goed advies te kunnen geven en uw tuinwensen in kaart te brengen, komt Bert persoonlijk bij u langs. Hij denkt met u mee en kijkt naar de mogelijkheden die bij uw wensen passen.

Dagelijks tuinplezier

Bert kiest beplanting die het gehele jaar rond tuinplezier geeft. Deze is afgestemd op de ligging en grootte van uw tuin,

Van bestrating tot aanplant

Bert verzorgt de volledige aanleg van uw tuin. Van grondwerk, bestrating, beregening tot aanplant. En nog zoveel meer. Hij informeert u graag over de mogelijkheden.

Betrouwbaarheid & kwaliteit & persoonlijke benadering 

Bert is het vaste aanspreekpunt. Hij steekt graag zijn handen uit de mouwen. Zijn klanten waarderen zijn werkwijze en deskundigheid.


Wat zeggen onze klanten? 

Mensen tuinplezier geven ⏤ dat is ons doel

In goed overleg met ons en met uitstekende advisering heeft Bert onze tuin gerenoveerd. Aan alles is te merken dat hij een vakman is met oog voor vorm, kleur en opbouw van de tuin. Aan het snoeien alleen al was dat te merken. Alles tot in de puntjes verzorgd. Niet alleen de planten geplant maar ook gezorgd voor voldoende lucht in de grond. Keurig binnen het afgesproken budget. Daarnaast is Bert een aardig iemand zonder poeha en dus prettig in de omgang. We hebben dan ook afgesproken dat hij met regelmaat het nodige snoeiwerk en andere onderhoudswerkzaamheden blijft doen. We zijn er blij mee! 

– Henk Wittenberg

Via Hovenier Nederland

Onze voortuin heeft een geweldige metamorfose gekregen dankzij Bert. Wij wilden van onze eenvoudige voortuin( rijtjeshuis ) een onderhoudsarme tuin maken, maar dan wel zo dat het er leuk uitziet. Hij heeft ons heel goed geadviseerd en de uitvoering tot in de perfectie uitgevoerd. Elke afspraak is hij netjes nagekomen en wat ons betreft is het zeer zeker een aanrader om met hem in zee te gaan. 

-Fam. Ackermans

Via Hovenier Nederland
Wilt u meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact met me op.

  U kunt op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur ook altijd zelf bellen via 06 - 23 23 70 77.

  Gelieve alle velden invullen.


  TuinaanlegTuinontwerpTuinonderhoudAnders

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha