tuinrenovatie Schijndel

Persoonlijk contact| Kwaliteit| Opgericht in 2005| Vast aanspreekpunt

Hovenier met hart voor uw tuin

De naam zegt het al: het vaste aanspreekpunt van Bert van de Laar Hoveniersbedrijf is Bert van de Laar zelf. Bert is hovenier in hart en nieren. Hij steekt graag zijn handen uit de mouwen bij u in de tuin. Betrouwbaarheid, kwaliteit en een persoonlijke benadering met hart voor uw tuin; dat kunt u van deze hovenier verwachten.

In de loop der jaren heeft Bert ruime ervaring opgedaan in de hoveniers branche. Allerlei tuin- werkzaamheden evenals het bestraten van uw terras of inrit en het aanleggen van de beregeningsinstallatie met een gerust hart aan hem overlaten. Voor grotere klussen beschikt Bert over een vast netwerk van betrouwbare vaklui. Ook dan blijft de regie bij hem en wordt het werk naar de maatstaven van zijn hoveniers bedrijf uitgevoerd.

Uw tuinwensen centraal

Bij Bert van de Laar Hoveniersbedrijf staan uw tuinwensen centraal. Wilt u uw (bedrijfs)tuin laten aanleggen, inrichten, of renoveren? Bent u op zoek naar een tuinman voor (ondersteuning bij) uw tuinonderhoud? Neem dan contact op met Bert van de Laar Hoveniersbedrijf.

Maak nu een afspraak!