Bert van de Laar steunt Hovenier helpt: wij vinden het prachtig om vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Samen Nederland groener maken is waar Bert van de Laar voor staat! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. Daarom hebben wij ons één dag kosteloos ingezet om hulpbehoevende mensen te helpen met hun tuin.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is voor iedereen die graag een goede daad wil doen, een ander wil helpen en Nederland groener wil maken. Denk bijvoorbeeld aan een buurvrouw die het niet meer lukt om de haag te snoeien omdat de jaren beginnen te tellen. De laatste week van september staat in het teken van ‘Hovenier Helpt’. Tijdens deze week gaan hoveniers in heel Nederland kosteloos aan de slag om mensen te helpen met hun tuin.

slogan-horizontaal

Iemand opgeven voor Hovenier Helpt?

Eind september 2017 gaat Hovenier Helpt weer door heel Nederland mensen helpen met hun tuin. U kunt uw project vóór 1 september hier aanmelden. Hoe de selectie in zijn werk gaat wordt toegelicht op de website.

 

Project Hovenier Helpt 2016

In de laatste week van september is de week van Hovenier Helpt en hebben wij iemand verrast door aanpak van de groene omgeving. Bert van de Laar heeft deze mensen geholpen met hun tuin omdat dit door omstandigheden niet mogelijk was. Bekijk hieronder het filmverslag van de projectuitvoering.

Bert van de Laar zet zich in voor meer tuinplezier en een groener Nederland.

Bert van de Laar steunt Hovenier Helpt

 

Projectomschrijving

‘Mevrouw is 92 jaar en kan haar voortuintje zelf niet meer opknappen. Daarom hoop ik dat u hierbij kunt helpen.’

initiatief-van-tuinkeur