Deze Hovenier Helpt

Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt. Een week lang zetten wij ons geheel belangeloos in om hulpbehoevende mensen te helpen. Verras bijvoorbeeld je buurvrouw, die slecht ter been is, met een onderhoudsbeurt aan de tuin door ons bedrijf. Hovenier Helpt wanneer u een goede daad wil doen! Of het nu het vergroenen of opknappen van een tuin is: projecten kunnen worden aangemeld via www.hovenierhelpt.nl
Deze Hovenier Helpt

Hoveniersbedrijf Bert van de Laar steunt

We vinden het prachtig om ons vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Samen maken we Nederland groener! De kleinste daden hebben vaak grote positieve gevolgen. In heel Nederland staan collega-hoveniers klaar die het initiatief eveneens steunen. Gezamenlijk zetten we ons in voor meer tuinplezier en een groener Nederland. De week van ‘Hovenier Helpt’ is in de laatste week van september. Bekijk via deze link ons profiel op de website van Hovenier Helpt en meld gelijk uw project aan!

Heb je een project voor Hovenier Helpt?

Meld je project vóór 1 september aan op de website www.hovenierhelpt.nl. Deze moet binnen een dag uit te voeren zijn door een hovenier. Een week voor Hovenier Helpt begint wordt bekend of jouw project bij de selectie zit. Hoe deze selectie in zijn werk gaat wordt toegelicht op de website.

 

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur. TuinKeur zet zich in voor meer tuinplezier in Nederland. Samen maken we Nederland groener!

Hovenier Helpt - Groen doen is goed doen!


Hovenier Helpt – Helpt u mee?

Hovenier Helpt is voor iedereen die graag een goede daad wil verrichten, een ander wil helpen en Nederland groener wil maken. De kleinste daden kunnen voor veel mensen positieve gevolgen hebben. Dit is uw kans om iemand te verrassen!  Wilt u deelnemen of een bijdrage leveren aan het initiatief? Neem gerust contact op tel. 0528-331678 of info@hovenierhelpt.nl.